Mmmmm cak!!!

Assalamualaikum..

InsyaAllah…hari ni barula ada masa nk jenguk kt blog ni…

Dah set up lama dah blog ni…tp sebab dek sibuk dgn page SUEHAJUTAGOLD ONLINESHOPPE dan EIRNY Secret Ipoh…jd tak la sempat nk tulis n3 kt blog ni…

So…untuk 1st n3 ni…kita perkenalkan diri la yer…

Nama yang diberi ialah Ruzanah Abd Rahman. Sy seorang Guru. Dah masuk tahun ke 26 ni mengajar di sekolah menengah di Ipoh.

Blog ni wujud sebab sy nk kongsi2la ilmu ttg bisnes, ttg resipi masakan dan lain2 yg boleh beri manfaat kat kita…

So…tu je la kot buat masa ni..

Kat sini sy nk kongsikan 2 page sy.. kalau sudi, bolehla like…terima kasih tau..in advanced.😉😉😉

https://m.facebook.com/Suehagold-OnlineShoppe-247251325425935

Screenshot_2016-05-15-22-41-37-1

https://m.facebook.com/EIRNY-Secret-Ipoh-177208556008612/?ref=br_rs

Screenshot_2016-05-15-22-41-43-1